Zašto Stari hrast?

Zbog svojih iznimnih svojstava,boje, mogućnosti obrade i oblikovanja, završnih efekata i konačnog ugođaja koji stvara u prostoru, Hrast je omiljeni materijal za građenje i opremanje kroz povijest i koji se cijeni kao drvo u cijelome svijetu.

Suvremeno stanovanje 21. stoljeća, temeljeno na ekološkoj i prirodnoj osviještenosti i dalje ističe drvo kao neizostavni materijal za uređivanje prostora u kojem živimo jer vam unosi toplinu u vaš dom kakvu nijedan drugi materijal ne može.

Namještaj od
Starog hrasta je
poseban i unikatan

Može trajati i cijelu vječnost ako ga pravilno održavate i brinete se da je na suhom i da nije izložen suncu i kiši svaki dan . Naši proizvodi se lako održavaju jer su premazani prirodnim uljem Woca – Natural što znači da nemorate brinuti o pucanju laka i o ponovom brušenju cijelog namještaja nego uzmete Woca ulje i samo lagano premažete ponovo i on je kao nov - čisto ,brzo i što je najbitnije prirodnim načinom čuvate sebe , svoju djecu i okoliš.

Postoje dvije vrste materijala koje koristimo pri proizvodnji namještaja, a to je Stari Hrast i Abonos koji se izvlači iz rijeka. Abonos je hrast koji se nalazi pod vodom u rijekama ili jezerima duboko u mulju gdje poprima svoju strukturu i prepoznatljivu crnu boju koja se tisućama godina razvijala , vrlo je rijedak i zbog toga je njegova vrijednost neprocijenjiva. Mi volimo reći da je to dijamant među drvenim materijalima.