Naši proizvodi

Stolovi i stolice


Stolovi i stolice za blagovaonicu unose udobnost i rustikalni stil. Kvalitetno izrađeni od stare hrastovine, ovaj komplet će zaokružiti izgled vašeg imanja.

stolica-pdesign
stolica-tv
stolovi i stolice
stol-design
abonos stol

Abonos stol


Unikatni stol od ekskluzivnog abonus hrasta koji prati moderne ravne linije i spaja sa rustikalnom prIrodom same sirovine, a fino obrađena ploha bez oštrijih linija pruža ugođaj topline i doma. Ručno obrađen i premazan sa woca biljnim uljem, stol je potpuno siguran i ekološki proizvod.

abonos stol2
abonos stol3

Kuhinje


Ručno izrađena kuhinja od starog hrasta, osim luksuza u Vašu kuhinju unosi prirodne površine potpuno sigurne za vaše najdraže. Unosi toplinu i zadovoljstvo u vašu kuhinju.

kuhinja-detalji3
kuhinja-detalji2
kuhinja-detalji
kuhinja2
kuhinja
lezaljka

Ležaljke


Ručno izrađena ležaljka bez ijednog metalnog vijka, velike širine i masivnog izgleda je ono što treba svakom vanjskom prostoru za opuštanje. Na jednom kraju statična, a na drugom dizajnirana sa drvenim kotačima omogućuje vam stabilnost i mobilnost. Ležaljka bez metala je savršena za održavanje i podešavanje, a u prvi plan se stavlja funkcionalnost ovog proizvoda kao i savršeno obrađeni stari hrast.

lezaljka2
lezaljka3

Masivni kreveti


Ručno rađen krevet u spavaću sobu unosi prije svega udobnost priprodnog materijala, kao i eleganciju i savršen stil.

masivni krevet