Mi smo tim koji
sve vaše želje i ideje
prenosi u stvarnost.

Naša priča


Ekskluzivan ručno rađeni namještaj napravljen od starih hrastovih greda preko 100 godina. S velikom predanošću i umijećem obrađujemo drvo do savršenstva, s kojim ćete osjetiti čar i iskonsku povezanost prirodnog materijala sa raskoši i elegancijom Vašeg životnog prostora.


Ono što naš proizvod čini posebnim je cijela priča o nastanku, počevši od rušenja starih hrastovih kuća, građenih prije II. svj rata u Hrvatskoj. Zatim slijedi korak čišćenja i vađenja čavala iz greda, kako bi drvo bilo spremno za obradu.

Pri obradi, svaki komad drveta prođe
i po nekoliko stotina puta kroz ruke naših majstora,
dok ne postigne oblik i teksturu po želji klijenta.

Sastavljanje proizvoda se sastoji od preciznog urezivanja drveta u gredu i spajanje drvenim klinovima. Finalni proizvod je premazan WOCA uljem, koje hrani i štiti drvo na potpuno prirodan način stoga P design Vam omogućava sigurnost da ćete imati 100 % ekološki i prirodan namještaj po mjeri od starog hrasta.


Ono što Vam P design zapravo nudi jest namještaj koji ima dugoročnu garanciju, s kojim ćete Vi i Vaša obitelj obogatiti taj komad drveta, gdje će on tek tada postići svoju najveću vrijednost.

carpenter2 aboutus icon1
Svaki naš proizvod je ručno rađen, unikatan i napravljen po mjeri klijenta. Svjesni smo da detalji čine razliku, pa zato pazimo na svaku sitnicu prilikom izrade vaših željenih proizvoda.
carpenter2 aboutus icon2
Slobodno možete odabrati želite li stolove i stolice, kuhinje, masivne krevete, komode ili ormare… radimo sve po vašoj želji i po vašim idejama.